“Don’t learn safety by accident”

In een crisissituatie moeten mensen, bedrijven en organisaties vaak snel beslissingen nemen met weinig zekerheid. Het vermogen om aan te passen aan de situatie is daarom van groot belang. Het is de missie van Propus om dít aanpassingsvermogen rond informatie- en crisismanagement te bevorderen. Dit maken we mogelijk door middel van kennisoverdracht, praktische oefeningen en het gebruik van tools. Ons team bestaat uit onderzoekers, ontwerpers en consultants. We stellen ze graag aan u voor.

Kenny Meesters

Kenny Meesters is geboren en getogen in Maastricht en is tevens de oprichter van Propus. Hij is technisch bedrijfskundige en heeft een ICT-achtergrond.

De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in Informatie Management voor crisissituaties en humanitaire hulpverlening. Naast Propus werkt Kenny ook voor de universiteit van Tilburg als docent en onderzoeker in het Informatie Management vakgebied. Kenny wilde zijn kennis graag buiten de universiteit inzetten voor organisaties die een rol spelen bij, of te maken krijgen met crisissituaties. Zo geeft hij tegenwoordig trainingen en advies, maar treedt hij ook op als internationaal expert bij de Verenigde Naties (UNDAC) en de Europese Unie (UCPM).

Joël Repko

Joël zet zich binnen Propus in om crisis- en veiligheidsorganisaties te begeleiden met het digitaal volwassen worden aan de hand van onderzoek en technologie.

Hij is van mening dat mensen zo min mogelijk last moeten ondervinden van technologie die als middel wordt ingezet om simpel inzichten te verzamelen en te delen met stakeholders. Hij heeft ervaring als onderzoeker, projectmanager en functioneel ontwerper van software bij onder andere Rijkswaterstaat. Joël helpt met zijn analytische en kritische blik organisaties in binnen- en buitenland verder met complexe situaties rondom informatie- en crisismanagement. Buiten Propus om is hij vooral te vinden op de motor of met een fotocamera in zijn hand.

Joas Goedegebuur

Joas is binnen Propus verantwoordelijk voor de sales, de interne processen van de organisatie en het projectmanagement bij verschillende opdrachten.

Het eerste contact wordt vaak gelegd met Joas, waarbij hij samen met organisaties onderzoekt waar Propus het beste mee kan helpen en ondersteunen. Op basis van het voorgesprek met Joas wordt bepaald of er behoefte is aan de Propus Exercise, de Serious Game of juist aan advies. Vanuit zijn achtergrond in de commerciële sector waar hij tot op heden ook werkzaam is als PIM implementatie consultant, brengt Joas altijd een gedegen advies uit met de beste oplossing voor uw organisatie.