Over Propus

Propus is ontstaan als gevolg van academisch onderzoek en praktijkervaring in crisis situaties en informatie management.

Propus voorziet organisaties van kennis, advies en tools om mensen, processen en beleid beter voor te bereiden op crisissituaties. Met behulp van technologie worden veel problemen opgelost. Hiermee streeft Propus naar een positieve impact op mens en milieu.

Oefen beter, Leer beter, Reageer beter

Team Propus

Kenny Meesters

Kenny Meesters is onderzoeker en docent op Tilburg University. Hij is gespecialiseerd in informatie en crisis management. Kenny neemt deel aan verschillende commissies in binnen- en buitenland. Ook is hij vrijwilliger bij de EU en VN.

Joas Goedegebuur

Joas Goedegebuur heeft een master in informatie management en een bachelor in bedrijfskunde. Hij heeft Kenny en Joël ontmoet bij het Landelijk Operationeel Team Corona. Hij heeft zijn master thesis geschreven over coördinatie van informatie in crisis situaties. Hij wil graag groeien met Propus naar het volgende niveau!

Joël Repko

Joël Repko heeft een master in informatie management en strategisch management. Daarnaast is Joël docent. Hij is ook een freelancer en is bij Propus gestart na een succesvolle samenwerking bij het Landelijk Operationeel Team Corona. Samen met Kenny en Joas streeft hij ernaar effectieve tools te ontwikkelen voor gebruikers in noodsituaties.

Propus Products & Services

Consultancy

Beknopt en concreet advies van Propus-experts om beter voorbereid en compliant te zijn in veiligheids- en crisissituaties.

Exercise Management Tool

Deze tool ondersteunt het organiseren van kleine, grote en multidisciplinaire oefeningen voor noodhulpteams van elke omvang. De EX-M helpt bij het ontwerpen, plannen en rapporteren van oefeningen aan alle belanghebbenden.

Disaster in my Backyard

Deze ‘serious game’ helpt teams bij het oplossen van nood gerelateerde puzzels om effectiever te worden in samenwerking en communicatie.

Contact Team Propus