Onze Serious Game is een workshopformat waarbij organisaties in een dag(deel) kunnen oefenen met crisismanagement. Een Serious Game waarin u een oefening naspeelt en met behulp van smartphones en QR-codes opdrachten uitvoert. Het doel van het spel is om samen te leren werken en ervaring op te doen met het handelen in crisissituaties.

Voor wie is de Serious Game bedoeld?

  • Organisaties/teams die willen ervaren hoe het is om te handelen tijdens een crisissituatie onder tijdsdruk
  • Organisaties/teams van 25+ collega’s

Waar vindt de game plaats?
De locatie wordt in overleg bepaald en is mogelijk in Nederland of België.

Wist u dat…
De serious game in het verleden plaatsvond in het Willem 2 stadion, Brabant Hallen in Den Bosch, Campus Tilburg Universiteit, Brandweerkazerne Schiedam, De RISK Factory Midden en West-Brabant, Avans Hogeschool en de Bibliotheek van Tilburg.

De serious game krijgt 4.5 sterren van deelnemers!

Ook een Serious Game organiseren?

Wilt u samen met uw team beleven hoe het is om in een crisissituatie samen te werken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor de Serious Game.

Neem contact op met Propus
Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

"Voor een Netwerkdag Bevolkingszorg binnen de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant hebben we Propus gevraagd onze crisisfunctionarissen Bevolkingzorg op een interactieve wijze een onbekende crisis te laten managen. Dit deden zij met een mooi uitgewerkte Serious Game. Onze crisisfunctionarissen hebben in een korte tijd leren samenwerken en snel besluiten te nemen. En dat allemaal onder spanning! Een prettige samenwerking met deze professionals van Propus. Een aanrader!"